Coronavirus in Nederland
Heeft u corona klachten? Ga dan NIET naar de huisarts of huisartsenpost toe maar neem TELEFONISCH contact op met de huisarts of huisartsenpost. Voor een Corona-test belt u 0800 – 1202. Voor algemene vragen over Corona belt u het landelijk informatienummer: 0800 - 1351. Lees verder >

Praktijk in Vlissingen aangeboden

Wil jij de kans grijpen een praktijk over te nemen zonder betaling die je helemaal naar je hand kan zetten? Dan is er nu de mogelijkheid!

Bekijk interviews Huisarts in Zeeland (6)

Praktijkgegevens

In Vlissingen komt per direct een (solo) huisartsenpraktijk vrij wegens het beëindigen van het praktijkhouderschap van de zittende huisarts vanwege persoonlijke omstandigheden. Het is een instapklare praktijk waar je zelf nog geheel je stempel mag en kan zetten. De praktijk heeft 2 doktersassistentes en een POH S. Tevens is er via de ZHCo-PeriScaldes een POH GGZ voor deze praktijk beschikbaar zodra er zich een nieuwe praktijkhouder meldt.

Er zijn ongeveer 2700 patiënten bij de praktijk ingeschreven met een mooie opbouw qua leeftijd. De praktijk is gevestigd in een centrum met verschillende andere disciplines en een apotheek om de hoek.

Je praktijkstart wordt gesteund door de collega’s in de hagro, CZ zorgverzekeraar en de ZHCo-PersiScaldes. Geef beslist je wensen aan zodat wij met je mee kunnen denken en ondersteuning kunnen bieden.

Uiteraard hoef je niet als solist in deze praktijk te stappen.Heb je vragen / of interesse? Neem dan contact op met

Annemarie Noordhoek

a.noordhoek@zhco-periscaldes.nl/06-51621487

 

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST