Coronavirus in Nederland
Heeft u corona klachten? Ga dan NIET naar de huisarts of huisartsenpost toe maar neem TELEFONISCH contact op met de huisarts of huisartsenpost. Voor een Corona-test belt u 0800 – 1202. Voor algemene vragen over Corona belt u het landelijk informatienummer: 0800 - 1351. Lees verder >

Huisartsenpraktijk De Vleugelnoot in Middelburg zoekt een huisarts

Vanwege aanstaande pensionering van onze collega Coen Albers zoekt huisartsenpraktijk De Vleugelnoot in Middelburg per medio 2023 een enthousiaste huisarts voor 3-4 dagen per week.

Bekijk interviews Huisarts in Zeeland (6)

Praktijkgegevens

Je komt dan terecht in een leuk team in een moderne, goed georganiseerde geaccrediteerde opleidingspraktijk van 5800 patiënten. We werken in maatschapsverband met vier huisartsen in deeltijd. Naast praktijkassistentes hebben we praktijkondersteuners somatiek, ouderenzorg en GGZ en een praktijkmanager. We herbergen ook andere eerstelijnsdisciplines, zoals fysiotherapie, podotherapie, psychologie en diëtiek. De praktijk is prettig en ruim ingericht en ligt in een groene omgeving in het centrum van de stad.

Het praktijkteam wordt gekenmerkt door diversiteit met respect voor ieders kwaliteiten en wensen. Goede onderlinge samenwerking is onze kracht, samen ben je meer. Een gezonde
werk-privé balans vinden wij belangrijk.

De patiëntenpopulatie is zeer divers, oorspronkelijk Zeeuws maar met meer dan 40 nationaliteiten komen we van alles tegen, het is nooit saai. De intercollegiale sfeer in Zeeland is goed. Er is een goede onderlinge samenwerking, zowel onder de huisartsen als met de regionale ziekenhuizen.

Wie wil er niet in Middelburg wonen en werken, die charmante monumentale kleine stad, waar cultuur, natuur en vertier altijd in de buurt zijn? Met alle voorzieningen en goede verbindingen, op het mooie Walcheren, tussen de randstad en verrassend Vlaanderen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je bent altijd
welkom om een keer vrijblijvend mee te lopen.

Coen Albers, Marije Buijs, Arjan Roest, en Karin Verhage, huisartsen van de Vleugelnoot.
Je vindt ons via de website (www.vleugelnoot.nl) of via praktijkmanager@vleugelnoot.nl

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST