Medisch Centrum Goes zoekt huisarts

Voor een goed georganiseerde huisartspraktijk van 2500 patiënten binnen het Medisch Centrum Goes wordt opvolging gezocht.

Het betreft een geplande overname.

Medisch Centrum Goes is een fraai nieuw (08-2018) eerstelijns medisch centrum in het centrum van Goes. Hiervoor zaten vrijwel alle huidige participanten al 25 jaar in het medisch centrum “de Pijlers” in Goes.

In het nieuwe centrum wordt samengewerkt met onder andere de apotheek, fysiotherapie, het uitgebreide diagnostisch centrum van Star-SHL en een thuiszorgorganisatie.

 

Bekijk interviews Huisarts in Zeeland (6)

Praktijkgegevens

  • adresvan Dusseldorpstraat 24
    4461 LV Goes

In de huisartsenpraktijk werken momenteel 6 huisartsen, 3 praktijkondersteuners Somatiek, 2 praktijkondersteuners GGZ en 9 doktersassistentes. Vanaf 1 december 2018 is ook een praktijkmanager actief. De huisartsen voeren ieder hun eigen praktijk in een kostenmaatschap.

De beoogde opvolger wordt geacht te participeren in die kostenmaatschap.

De ANW-zorg vindt plaats vanuit de Huisartsenpost in Goes.

 

Goes is een stad met vele voorzieningen, centraal gelegen in Zeeland, dé provincie met de meeste zonuren. Wonen, werken en recreëren gaan in Zeeland heel goed samen. Files zijn er nauwelijks en er is volop ruimte om betaalbaar en royaal te wonen

Interesse of meer informatie?
Mail: posthumus@hcgoes.nl
Tel: 06-53396556

Onze huidige praktijksite: https://hcgoes.periscaldes.nl/

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Website door: DORST