Huisarts gezocht in Sluis

Kleine dorpspraktijk in Zeeuws-Vlaanderen tegen de Belgische grens, zoekt collega voor 3-4 per week.

Bekijk interviews Huisarts in Zeeland (6)

Praktijkgegevens

  • AdresZuiddijkstraat 8 D
    4524 AR Sluis NL

Wij zijn een kleine dorpspraktijk in Zeeuws-Vlaanderen tegen de Belgische grens met een  populatie van 2500 patiënten.  Zelf ben ik 51 jaar en wil het wat rustiger aan doen en andere interesses uitbouwen, mijn collega heeft ook praktijk in België.  We zoeken een (naar keuze) fulltime collega erbij voor 3-4 dagen spreekuur per week plus hap diensten (20-40u per maand op hap Nucleus Oostburg) en ook vakantiewaarneming . Globaal dus een werkweek van 40+ uur, meer of minder steeds bespreekbaar.   Momenteel zijn we meer samenwerking in de regio aan het opzetten,  flexibel werken op meerdere locaties moet dus zeker mogelijk zijn in de toekomst.

Wij zitten boven de apotheek en de fysiotherapeuten in een modern gezondheidscentrum, naast 3 assistentes hebben we ook een POH somatiek en ook een POH GGZ.  Regelmatig komen ook psychologen, diëtist en podotherapeut spreekuur houden.

We hebben ook een praktijkmanager, met ondersteuning van Eerstelijns Servicepunt is onze praktijk helemaal gemoderniseerd.

De bedoeling is eventueel met een korte waarneming kennis te maken en zo spoedig mogelijk over te gaan tot associatie in de maatschap of nog beter een regionaal samenwerkingsverband.  Om de overstap naar het verre Zeeuws Vlaanderen aantrekkelijker te maken is de praktijkinventaris gratis bij instap in ons medisch centrum in huur, koop of huurkoop naar keuze. Er is geen goodwill en vastgoed is met een jaarlijkse huurprijs van 100 euro/m2/jaar veel goedkoper dan in de randstad.

We zoeken (minimum) een enthousiaste nieuwe collega om de huisartsenzorg in Sluis en in West-Zeeuws Vlaanderen verder uit te bouwen, extra interesses zeker welkom.

ANW diensten en POH lopen via onze hap en ondersteuningsorganisatie Nucleus, momenteel wordt er hard gewerkt aan vermindering van de ANW dienstlast.

Meer praktijkinfo op www.huisartsensluis.nl,  ivm de regio www.nucleuszorg.nl

Geïnteresseerd ? Stuur uw cv en mail naar geertslock@gmail.com of bel op 06 55746682

Meer praktijkinfo op www.huisartsensluis.nl

Geïnteresseerd ?
Stuur uw cv en mail naar geertslock@gmail.com
of bel op 06 55746682

 

 

Meer praktijkinfo op www.huisartsensluis.nl

Geïnteresseerd ?
Stuur uw cv en mail naar geertslock@gmail.com
of bel op 06 55746682

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST