Coronavirus in Nederland
Heeft u corona klachten? Ga dan NIET naar de huisarts of huisartsenpost toe maar neem TELEFONISCH contact op met de huisarts of huisartsenpost. Voor een Corona-test belt u 0800 – 1202. Voor algemene vragen over Corona belt u het landelijk informatienummer: 0800 - 1351. Lees verder >

Huisartsenpraktijk in Goes zoekt waarnemer/Hidha

Per 1 januari 2022 neem ik in Goes een praktijk over en zijn wij per die datum op zoek naar een vaste waarnemer/Hidha. Het betreft nu een solistische praktijk met 2 assistentes, waarvan een assistente ook POH is. Wij zijn op zoek naar een of Hidha voor de opvulling van 2-3 werkdagen.

Bekijk interviews Huisarts in Zeeland (6)

Praktijkgegevens

Je komt in een gezellig team te werken die goede zorg voor de patiënt als missie heeft. Daarnaast ben je werkzaam in een ruim gebouw dat compleet nieuw is ingericht en onder andere beschikking heeft over ruime (eigen) spreekkamers, verrichtingenkamer, POH-kamer, een aparte balie en natuurlijk de koffiekamer!

De praktijk bestaat uit ca. 2300 patiënten en willen de komende periode iets groeien. Wij zijn op zoek naar iemand die passie voor het vak heeft, de patiënt op één heeft staan en het tegelijkertijd ook leuk vindt om bezig te zijn met vernieuwen en moderniseren van de praktijk.

Lijkt het je leuk om mee te denken in dit proces en je eigen stempel toe te voegen, neem dan contact op.

Wanneer de samenwerking van beide kanten goed bevalt is parktijkhouderschap/deelname in de maatschap zeker bespreekbaar.

We kijken uit naar je reactie en staan klaar om jouw ideale waarneemplek te creëren!

Interesse en benieuwd naar meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-22446834 en per mail via zwarthuisarts@gmail.com

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST