Coronavirus in Nederland
Heeft u corona klachten? Ga dan NIET naar de huisarts of huisartsenpost toe maar neem TELEFONISCH contact op met de huisarts of huisartsenpost. Voor een Corona-test belt u 0800 – 1202. Voor algemene vragen over Corona belt u het landelijk informatienummer: 0800 - 1351. Lees verder >

HIDHA gezocht in Vlissingen, 2 á 3 dagen per week

In de prachtige Vlissingse havenstad waar werkgelegenheid geen probleem hoeft te zijn en waar het goed toeven is, is ruimte in mijn solo-praktijk voor een enthousiaste collega die graag mee wil helpen aan continuïteit van zorg voor mijn groeiende praktijk.
Momenteel is deze ter grootte van een normpraktijk (2300), waarbij er relatief wat meer ouderen vertegenwoordigd zijn en er een behoorlijk aantal incidentele contacten zijn voor werknemers uit de haven, van schepen, toeristen in allerlei soorten en maten. Meestal kunnen de visites per fiets worden afgelegd. De organisatie loopt goed, er zijn 2 ervaren assistentes en 1 POH-S en 1 POH-GGZ. We werken mee aan het opleiden van AIOS, co-asshttps://www.zhco.nl/intranet/istenten en doktersassistenten.
Ons HIS is CGM- Mira. Verwijzen doen we meestentijds via zorgdomein. Er is goede samenwerking met het ADRZ en Emergis, maar ook met Zorgsaam Terneuzen en waar nodig met andere ziekenhuizen. Voor de chronische zorg zijn we aangesloten bij Periscaldes. De praktijk is voorzien van diverse diagnostische hulpmiddelen als spirometrie, continue bloeddrukmetingen, ECG, audiometrie. Ook doen we kleine chirurgische ingrepen. Daarnaast zijn we actief in reizigersadvisering. Tevens heeft dokter Hamelink een aanstelling voor de scheepvaart, om keuringen te doen. Ook rijbewijskeuringen vinden plaats. We werken in de Vlissingse HAGRO, waarbij een ruime waarneemregeling is, zodat vakanties op elkaar afgestemd worden. We zijn aangesloten op de huisartsenpost Walcheren, waar je ook meedraait in de diensten, naar rato van het dienstverband.
Dus: het volledige spectrum aan huisartsgeneeskunde kan bedreven worden in een goed geoutilleerde praktijk, waar een aangenaam klimaat is, prima voor (water)sport en culinair genieten, waar huisvesting nog betaalbaar is.

Bekijk interviews Huisarts in Zeeland (6)

Praktijkgegevens

  • AdresSingel 154
    4382 LR Vlissingen

Voor inlichtingen:
dokter@mhamelink.nl
0118 – 412950,
06 – 13875000.
www.mhamelink.nl

 

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST