Coronavirus in Nederland
Heeft u corona klachten? Ga dan NIET naar de huisarts of huisartsenpost toe maar neem TELEFONISCH contact op met de huisarts of huisartsenpost. Voor een Corona-test belt u 0800 – 1202. Voor algemene vragen over Corona belt u het landelijk informatienummer: 0800 - 1351. Lees verder >

Huisarts gezocht in Sluis

Klein dorpspraktijkje in Zeeuws-Vlaanderen tegen de Belgische grens, zoekt collega voor 3-4 per week.

Bekijk interviews Huisarts in Zeeland (6)

Praktijkgegevens

  • AdresZuiddijkstraat 8 D
    4524 AR Sluis NL

Wij zijn een klein dorpspraktijkje in Zeeuws-Vlaanderen tegen de Belgische grens met een sterk vergrijsde populatie van 2600 patienten.  Zelf ben ik 49 jaar en wil het wat rustiger aan doen en andere interesses uitbouwen, mijn collega heeft het steeds drukker met praktijk in België.   We zoeken een (bijna) fulltime collega erbij voor 3-4 dagen spreekuur per week plus hap diensten (20-40u per maand op hap Nucleus Oostburg) en ook vakantiewaarneming min 6 weken per jaar 5 volle werkdagen. Globaal dus een werkweek van 40+ uur, meer of minder steeds bespreekbaar, ook onze collega vlakbij in Aardenburg zoekt versterking.    De bedoeling is een vaste waarneming gedurende een aantal maanden om elkaar beter te leren kennen met daarna associatie in de maatschap,  gunstige voorwaarden zonder goodwill.    Start voorzien rond september, vroeger of later kan in overleg.

Wij zitten boven de apotheek en de fysiotherapeuten in een modern gezondheidscentrum, naast 3 assistentes hebben we ook een POH somatiek en ook een POH GGZ.  Regelmatig komen ook psychologen, diëtist en podotherapeut spreekuur houden.

We zoeken een enthousiaste nieuwe collega om de huisartsenzorg in Sluis verder uit te bouwen, extra interesses zeker welkom.

Meer praktijkinfo op www.huisartsensluis.nl

Geïnteresseerd ? Stuur uw cv en mail naar geertslock@gmail.com of bel op 06 55746682

Meer praktijkinfo op www.huisartsensluis.nl

Geïnteresseerd ?
Stuur uw cv en mail naar geertslock@gmail.com
of bel op 06 55746682

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST