Vacature voor langdurige waarneming Bruinisse

Bruinisse is een mosselvissersdorp gelegen aan de Oosterschelde en het Grevelingenmeer en ligt 20-25min rijden van Rotterdam-Zuid.
Het dorp heeft 4000 inwoners waarvan het merendeel is ingeschreven bij onze praktijk en apotheek. De leeftijdsopbouw is ongeveer 35% 0-30jr, 40% 30-60jr en 25% 60 +jr.
Bruinisse biedt vakantie faciliteiten met 3 kleinschalige vakantieparken en 2 jachthavens. Wij leveren reguliere huisartsenzorg , alsmede spoedzorg ( bij afwezigheid SEH afdeling op het eiland), en zijn voor ketenzorg DM, CVRM en astma/COPD aangesloten bij de zorggroep Schouwen Duiveland. De dichtstbijzijnde ziekenhuizen zijn het van Weel-Bethesda in Dirksland en het Admiraal de Ruijter Ziekenhuis te Goes, welke ook nog een poli heeft in Zierikzee.

Voor collega’s die houden van zon, zee, watersport, golf en
zilte zaligheden kunnen we waarneming in onze praktijk
aanbevelen. Het betreft waarneming voor 4 dagen in de week, te weten ma-di-wo- en vrijdag van 0800 tot 18.00hr, in overleg is tot 17.00hr ook een mogelijkheid. Desgewenst kan waarneming ook plaatsvinden door 2 collega-waarnemers in onderling overleg., bijv. 2x 2 dagen, of 1 en 3 dg.
ANW diensten worden verricht vanuit de huisartsenpost Zierikzee.

De apotheekhoudende praktijk heeft een hardwerkende crew van 3 parttime DA’s, 3 parttime AA’s , een POH somatiek , een POH GGZ, een praktijkmanager en een administratief medewerkster. We werken met MEDICOM en PHARMACOM en zijn DECRA gecertificeerd. Zowel voor overleg huisartsen onderling alsmede met onze assistentes is structureel tijd geagendeerd. We proberen zoveel mogelijk laagdrempelige zorg dichtbij de patiënt te leveren alsmede zelfredzaamheid te ondersteunen.

Er is beschikking over een leuk , volledig geoutilleerd appartement aan de jachthaven van Bruinisse dat tot 4 personen kan huisvesten.

Bekijk interviews Huisarts in Zeeland (6)

Praktijkgegevens

  • AdresLange Ring 2
    4311 BD
    Bruinisse

Contactpersoon:
R.A. (Reinier) van der Valk,
Tel-nr: 065-1836885,
Mail: reinier@huisartsenpraktijk-bruinisse.nl

Vacature in PDF:
vacature-Bruinisse_2019

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Website door: DORST