Huisartsenpraktijk Renesse zoekt opvolging

Huisartsenpraktijk Renesse is een mooie, moderne praktijk op het platteland van Schouwen Duiveland. Door het toerisme in het dorp en omgeving zien we ook jaarlijks veel passanten. De vaste populatie bedraagt ongeveer 3400 patiënten. De praktijk is apotheekhoudend en DEKRA gecertificeerd. De contacten en samenwerking met de collega huisartsen, thuiszorgorganisaties en andere eerstelijns zorgverleners zijn uitstekend.

Bekijk interviews Huisarts in Zeeland (6)

Praktijkgegevens

  • AdresJan van Renesseweg 6,
    4325 GN Renesse

Het team bestaat uit 3 part-time werkend huisartsen, 1 praktijkondersteuner somatiek, 1 doktersassistente en 3 apothekersassistentes. Daarnaast is er een part-time praktijkmanager en een praktijkondersteuner GGZ. Voor de ketenzorg is de praktijk aangesloten bij zorggroep PeriScaldes. Diensten worden gedaan op de huisartsenpost in Zierikzee, via de ZHCo.

De praktijk ligt centraal in het dorp en is goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde strandopgang ligt letterlijk aan het einde van de straat. In de omgeving is het prachtig wonen en er zijn veel recreatie mogelijkheden. Zeeland kent het meeste zonuren van Nederland. Schouwen-Duiveland heeft een aantal van de mooiste duiklocaties van Nederland en is ook onder windsurfers, kitesurfers en zeilers een geliefde plek. Daarnaast zijn er uitgebreide wandel- en fietsroutes. Zierikzee is de grootste plaats in de directe omgeving en ligt op ongeveer 20 minuten rijafstand. Het centrum van Rotterdam ligt op een uur rijden. Middelburg en Goes op 35-40 minuten.

Wij zoeken (een) enthousiaste huisarts(en) voor toetreding in de maatschap voor 4 dagen in de week, eventueel uit te breiden naar 5 dagen in de week. Enige affiniteit met apotheek/farmacie strekt tot aanbeveling. Het is mogelijk om in 2019 alvast op waarneembasis kennis te maken met de praktijk.

Bij interesse kan u mailen naar: schreuder@haprenesse.nl

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Website door: DORST