Vacature: Huisarts of huisartsenduo in de mooiste regio van Nederland

Huisartsenpraktijk Balans is een apotheekhoudende huisartsenpraktijk in Krabbendijke (Zuid-Beveland). Onze maatschap bestaat uit drie huisartsen. Wegens de pensionering van een van onze collega’s zoeken wij per 1 januari 2022 een huisarts (of huisartsenduo) om ons team weer compleet te maken.

Bekijk interviews Huisarts in Zeeland (6)

Praktijkgegevens

Wij zoeken een betrokken, collegiale en ondernemende huisarts, met hart voor zijn of haar patiënten en passie voor persoonsgerichte huisartsenzorg. Onze toekomstige collega is bereid zich binnen een redelijke, nader te overleggen termijn te vestigen als huisarts door toetreding tot onze maatschap. De huisartsen in Huisartsenpraktijk Balans werken vier dagen per week en hebben eigen patiënten. De vaste vrije dag en vakanties worden door de collega’s waargenomen.

Onze praktijk draagt de zorg voor circa 6.400 patiënten. Het is een stabiele, kinderrijke populatie waardoor huisartsgeneeskunde hier echt gezinsgeneeskunde betekent. Wij geloven in een informele, plezierige en ondernemende werkomgeving met goede ondersteuning door doktersassistenten, apothekersassistenten en praktijkondersteuner-somatiek. De praktijk en apotheek zijn geaccrediteerd en gevestigd in een modern pand. Na het vertrek van onze collega bestaat onze maatschap uit een mannelijke en een vrouwelijke huisarts.

Krabbendijke ligt op Zuid-Beveland in de provincie Zeeland. De regio staat bekend om de geringe verstedelijking, schone lucht en rust. Het is hier zeer prettig wonen en werken, met goede scholen en ruime, betaalbare huizen. Omdat Krabbendijke aan de A58 ligt zijn Rotterdam, Breda en Antwerpen zeer goed bereikbaar.

Geïnteresseerd? We kunnen ons voorstellen dat je meer wil weten over ons of onze praktijk. Neem gerust contact met ons op. Meteen een brief schrijven kan natuurlijk ook. Stuur je motivatie en curriculum vitae naar wulffele@hapbalans.nl, dan nemen we snel contact met je op.

Michiel Wulffelé en Monika Bol.

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST