Coronavirus in Nederland
Heeft u corona klachten? Ga dan NIET naar de huisarts of huisartsenpost toe maar neem TELEFONISCH contact op met de huisarts of huisartsenpost. Voor een Corona-test belt u 0800 – 1202. Voor algemene vragen over Corona belt u het landelijk informatienummer: 0800 - 1351. Lees verder >

Huisarts in Krabbendijke gevraagd

Vacature voor een huisarts in Krabbendijke; 2 dagen per week per januari 2021.

Bekijk interviews Huisarts in Zeeland (6)

Praktijkgegevens

  • AdresTremel 20
    4413HA KRABBENDIJKE

Graag wil ik je aandacht vragen voor de vacature van huisarts in onze fijne apotheekhoudende huisartsenpraktijk. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega huisarts die vanaf begin 2021 in  dienstverband voor 2 dagen per week  wil starten, en indien dit wederzijds goed bevalt  op termijn van 1 jaar maat wil worden.

Onze huisartsenpraktijk in Zeeland (op de grens bij Brabant) kent veel pluspunten door de ligging en de doelgroep. De praktijk bevindt zich in Krabbendijke , een plattelandsgemeente, gelegen tussen de Ooster- en Westerschelde . Je kunt hier ruim en betaalbaar wonen in een mooie landelijke omgeving. Voor de watersportliefhebber is de haven van Yerseke dichtbij.

Doordat Krabbendijke aan de A58 ligt en een eigen treinstation heeft, is de  bereikbaarheid goed. Met de auto ben je in 30 minuten in Antwerpen en in een uur in Rotterdam en Breda. De treinreis naar Rotterdam duurt 1 uur en 8 minuten en gaat tweemaal per uur.

Door een stabiele populatie en relatief veel kinderen, kun je de huisartsgeneeskunde hier echt als gezinsgeneeskunde bedrijven.

We streven naar een maatschap van 3 huisartsen, waarbij ieder van de huisartsen 4 dagen werkt en een eigen patiëntenpopulatie heeft. De vaste vrije dag en vakanties worden door de collega’s waargenomen. Er is goede ondersteuning van doktersassistenten, apothekersassistenten, praktijkondersteuner en physician assistant.

Wij zoeken een huisarts, die

  • Graag werkt met een vaste eigen populatie.
  • Affiniteit heeft met het apotheekhoudend zijn.
  • Beschikbaar is vanaf begin 2021.

In eerste instantie als huisarts in dienstverband wil werken, met de optie om op termijn maat
te worden.
Een duobaan is uiteraard ook bespreekbaar.
Mocht je zelf geen belangstelling hebben, maar wel iemand kennen die mogelijk wel belangstelling heeft, stel ik het op prijs als je deze informatie doorstuurt.

Hartelijke groet,
Noud van Lieshout

Voor meer informatie:

Mailadres: vlieshout@zeelandnet.nl

Bellen graag  na 17.00 uur: 06-51110582.

Balans-huisartsenpraktijk_Krabbendijke

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST