Huisartspraktijk aan zee, Vlissingen

Vanwege mijn pensionering, zoek ik naar een enthousiaste, flexibele, kordate huisarts/huisartsen met passie voor het vak, aandacht voor de patiënt en een gezonde dosis humor.

Vlissingen is een stadje direct aan de Zeeuwse kust/stranden. De praktijk ligt 200 meter van zee. Het betreft een gezellige, kleinschalige, solo-praktijk van ongeveer 2200 patiënten, met volop groeimogelijkheden. Er zijn twee ervaren assistentes, één POH-somatiek (DM, CVRM, COPD en ouderenzorg) en één POH-GGZ.

Huisarts zijn in Zeeland is heerlijk. Mooi, fijn en betaalbaar wonen. Volop zee en natuur. België dichtbij met steden als Antwerpen, Brugge en Gent. Korte lijnen met het ziekenhuis en andere zorgdisciplines. En na afloop van de werkdag een rondje boulevard. Kijk ook naar interviews met huisartsen die zich de afgelopen jaren in Zeeland hebben gevestigd. https://www.zhco.nl/huisarts-in-zeeland/videos/

Bekijk interviews Huisarts in Zeeland (6)

Praktijkgegevens

  • AdresBadhuisstraat 44-46
    4381 LT
    Vlissingen

We streven naar laagdrempelige en persoonlijke zorg, waarbij continuïteit van zorg erg belangrijk is. Wij beoefenen alleen de reguliere geneeskunde.
Er zijn meerdere opties:

  1. Overname solopraktijk met personeel en praktijkpand/woonhuis (heerlijk rustig wonen, mooie tuin en groot herenhuis met daarnaast praktijkpand) https://www.funda.nl/koop/vlissingen/huis-85635960-badhuisstraat-44-46/
  2. Zeer geschikt voor artsenechtpaar met jonge kinderen (praktijk aan huis) mooie tuin, dichtbij het strand.
  3. Toewerken naar overname solopraktijk zonder pand.
  4. Toewerken naar praktijkovername en aansluiten bij groepspraktijk.

Ik wil graag met potentiële overnamekandidaten in gesprek om de mogelijkheden te bespreken

Denk jij degene te zijn die wij zoeken, bel mij dan 06-50948234 of reageer per mail: pwmscheeren@zeelandnet.nl

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Website door: DORST