Huisartspraktijk aan zee zoekt opvolging, Vlissingen

Vanwege mijn pensionering, zijn wij op zoek naar een huisarts/huisartsen met passie voor het vak, aandacht voor de patiënt en een gezonde dosis humor. De praktijk kan aansluiten bij een HOED waarin momenteel 3 huisartspraktijken participeren en meerdere andere zorgaanbieders, zoals apotheek, wijkzorg en fysiotherapie en spreekuren van dermatoloog en orthopeed.

Vlissingen is een stadje direct aan de Zeeuwse kust/stranden. Het betreft een gezellige, kleinschalige, praktijk van ongeveer 2100 patiënten, met volop groeimogelijkheden. Er zijn twee ervaren assistentes, één POH-somatiek (DM, CVRM, COPD en ouderenzorg) en één POH-GGZ.

Huisarts zijn in Zeeland is heerlijk. Mooi, fijn en betaalbaar wonen. Volop zee en natuur. België dichtbij met steden als Antwerpen, Brugge en Gent. Korte lijnen met het ziekenhuis en andere zorgdisciplines. En na afloop van de werkdag een rondje boulevard. Kijk ook naar interviews met huisartsen die zich de afgelopen jaren in Zeeland hebben gevestigd. https://www.zhco.nl/huisarts-in-zeeland/videos/

Bekijk interviews Huisarts in Zeeland (6)

Praktijkgegevens

  • AdresBadhuisstraat 44-46
    4381 LT
    Vlissingen

We streven naar laagdrempelige en persoonlijke zorg, waarbij continuïteit van zorg erg belangrijk is. Wij beoefenen alleen de reguliere geneeskunde. Denk jij degene te zijn die wij zoeken, bel mij dan of reageer per mail.

Tel: 06-50948234

pwmscheeren@zeelandnet.nl

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Website door: DORST