Huisartsenpraktijk Aardenburg zoekt collega

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Aardenburg zoekt een enthousiaste collega huisarts

Bekijk interviews Huisarts in Zeeland (6)

Praktijkgegevens

  • Adres: Verloren Kostje 25
    4527 BH Aardenburg

 

De sfeer is er gemoedelijk, de bevolking is nuchter en leeft er bourgondisch. Met op fietsafstand de Zeeuwse stranden en goede bereikbaarheid van de dichtbij gelegen steden als Brugge, Gent, Antwerpen en Middelburg, zijn de mogelijkheden groot. Wie rust zoekt,  zal deze in het weidse landschap met kreken, geulen, dijken en duinen vinden en voor meer vertier kan men terecht in het bruisende verenigingsleven of de omliggende steden.

Kortom, de ideale kans om landelijk te wonen en werken in een omgeving met veel mogelijkheden. Juist ook op het gebied van gezondheidszorg. Daarom zoekt apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Aardenburg een enthousiaste collega, die van een uitdaging houdt. Zowel ervaren als net afgestuurde collega’s zijn welkom.

Momenteel bieden wij basis huisartsen- en apotheekzorg, ketenzorg diabetes, CVRM en we willen dit graag verder uitbreiden met o.a. Astma/COPD. Ons team bestaat momenteel uit 1 huisarts, 2 dokters- en 2 apothekersassistentes, 1 POH, 1 diabetesverpleegkundige en daarnaast worden we ondersteund door een podotherapeut en psychologe. Wij zoeken iemand die flexibel, ondernemend en loyaal is. En omgekeerd mag u dit uiteraard ook van ons verwachten.

De grootte en inhoud van uw aanstaande loondienstverband of waarneemopdracht kan in onderling overleg worden bepaald. In principe zijn we op zoek naar iemand die 1 a 3 dagen per week (10-30 uur per week) ons team wil versterken. Inclusief eventuele ANW-diensten kan dit oplopen tot 40 uur per week.

Neem voor verdere informatie contact op met Mario Goethals (praktijkhouder) op telefoonnummer +31117-491466/ +31612862851 of via mjgoethals@hotmail.com

huisartsenpraktijkaardenburg

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST