Coronavirus in Nederland
Indien u denkt besmet te zijn met het coronavirus, ga dan NIET naar de huisarts of huisartsenpost toe maar neem TELEFONISCH contact op met de huisarts of huisartsenpost. Voor algemene vragen is er een landelijk informatienummer: 0800 - 1351. Lees verder >

Opvolging gezocht voor huisartsenpraktijk Domburg

Praktijkovername Domburg, Zeeland
De praktijk telt 2490 zielen met passantenverkeer en is uitstekend georganiseerd en goed geoutilleerd (ECG, echo, longfunctie etc.).

Het team bestaat uit een vaste en ervaren Hidha (50%), die bij vakanties of nascholing waarneemt en een eigen parttime praktijkmanager die administratie, certificering, boekhouding en personeelsmanagement voor haar rekening neemt.

Twee fulltime doktersassistenten en twee parttime apothekersassistenten vormen een hecht team en doen eigen spreekuren. In de praktijk zijn tevens een POH-somatiek en POH-GGZ werkzaam.

De praktijk is geschikt voor een starter die zich volledig gesteund en gefaciliteerd wil weten vanaf de eerste dag middels een samenwerkingstraject (in overleg) over meerder jaren. Echter voor een ervaren collega die een locatie-switch ambieert en tijd wil hebben voor gezin of voor het uitbouwen van al dan niet vak gerelateerde interesses, is deze locatie ook zeer geschikt.

 

 

Bekijk interviews Huisarts in Zeeland (6)

Praktijkgegevens

  • Adres: J.W. Schuurmanstraat 6,
    4357 EK Domburg

Nadere informatie is te verkrijgen bij de huidige praktijkhouder
W. Spekhorst
telefoonnummer 06 51 12 64 48
e-mail ws221@zeelandnet.nl

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST