Huisartsenpraktijk zoekt opvolging in HOED - Ovezande

Opvolging gezocht voor apotheekhoudende huisartsenpraktijk in HOED te Ovezande.

Ik ben een opvolger aan het zoeken voor mijn praktijk.  De termijn is nog te overleggen, maar in ieder geval uiterlijk 01-01-2020.

Mijn deel betreft een apotheekhoudende praktijk van 2200 patiënten.

De praktijk is onderdeel van Huisartsenpraktijk NieuwSande. NieuwSande bestaat uit 2 praktijken met ieder zijn eigen patiëntenbestand. Al het overige (apotheek, financiën etc.) gaat samen. Er is een goede samenwerking met de collega in de HOED en de collega’s in omliggende dorpen.

Bekijk interviews Huisarts in Zeeland (6)

Praktijkgegevens

  • AdresPastoor Fransestraat 2
    4441 AX Ovezande
  • Aantal patiënten2200

In september 2011 zijn we in een nieuw gebouw begonnen, dus dat is zeer up-to-date. In de praktijk is een waarneemster aan het werk die eventueel interesse heeft om samen met iemand deze praktijk en/of HOED op termijn over te nemen.

Er werken 6 assistentes, 2 POH-s en 1 POH-GGZ en sinds juli een praktijkmanager die we samen delen met 4 andere praktijken in de omgeving.

Wij zijn aangesloten bij Periscaldes wat betreft de zorggroepen ( DM, CVRM, Astma-COPD).

De praktijk is voor de avond- en weekenddiensten aangesloten bij de HAP in Goes.

We zijn gecertificeerd en geaccrediteerd  door  DEKRA voor praktijk en apotheek.

De apotheek ervaren wij als een aanvulling op het werk, gemak bij het overzichtelijk houden van de medicatie, service aan de patiënten en het levert toch nog steeds ook financiele extra’s op.

En natuurlijk is het heerlijk werken hier. Mensen en hun problemen zijn overal hetzelfde, dus vind je hier ook alle sores die dat met zich meebrengt; ‘van wieg tot graf’.  Maar de stadse drukte is er niet.

Een gebied met allemaal kleine dorpjes en de bloemdijken van de ‘Zak’ van Zuid- Beveland zijn met name in het voorjaar een lust voor oog en gemoed. En het is maar een uurtje rijden  naar Rotterdam en  Antwerpen.

Voor informatie kun je mailen of bellen naar J.de Graaf: degraaf@zeelandnet.nl/ tel 0651835100.

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Website door: DORST