Coronavirus in Nederland
Heeft u corona klachten? Ga dan NIET naar de huisarts of huisartsenpost toe maar neem TELEFONISCH contact op met de huisarts of huisartsenpost. Voor een Corona-test belt u 0800 – 1202. Voor algemene vragen over Corona belt u het landelijk informatienummer: 0800 - 1351. Lees verder >

Vacature voor waarneming Bruinisse

Voor huisartsenpraktijk Bruinisse zijn we opzoek naar waarneming. De invulling van de waarneming is bespreekbaar.

Bekijk interviews Huisarts in Zeeland (6)

Praktijkgegevens

  • AdresLange Ring 2
    4311 BD
    Bruinisse

Bruinisse is een mosselvissersdorp gelegen aan de Oosterschelde en het Grevelingenmeer en ligt 20-25min rijden van Rotterdam-Zuid.
Het dorp heeft 4000 inwoners waarvan het merendeel is ingeschreven bij onze praktijk en apotheek. De leeftijdsopbouw is ongeveer 35% 0-30jr, 40% 30-60jr en 25% 60 +jr.
Bruinisse biedt vakantie faciliteiten met 3 kleinschalige vakantieparken en 2 jachthavens. Wij leveren reguliere huisartsenzorg , alsmede spoedzorg ( bij afwezigheid SEH afdeling op het eiland), en zijn voor ketenzorg DM, CVRM en astma/COPD aangesloten bij de zorggroep Schouwen Duiveland. De dichtstbijzijnde ziekenhuizen zijn het van Weel-Bethesda in Dirksland en het Admiraal de Ruijter Ziekenhuis te Goes, welke ook nog een poli heeft in Zierikzee.
Voor collega’s die houden van
zon, zee, watersport, golf en
zilte zaligheden kunnen we
waarneming in onze praktijk
aanbevelen.
Het betreft waarneming in een apotheekhoudende huisartsenpraktijk die geopend is van 8.00 tot 18.00. ANW diensten worden verricht vanuit de huisartsenpost Zierikzee welke geopend is vanaf 18.00.
De apotheekhoudende praktijk heeft een hardwerkende crew van 3 parttime DA’s, 3 parttime AA’s , een POH somatiek , een POH GGZ, een praktijkmanager en een administratief medewerkster. We werken met Medicom en Pharmacom en zijn Dekra gecertificeerd. Zowel voor overleg huisartsen onderling alsmede met onze assistentes is structureel tijd geagendeerd. We proberen zoveel mogelijk laagdrempelige zorg dichtbij de patiënt te leveren alsmede zelfredzaamheid te ondersteunen.
Er is beschikking over een leuk , volledig geoutilleerd appartement aan de jachthaven van Bruinisse dat tot 4 personen kan huisvesten.
Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan
contact op via onderstaande kanalen.

Contactpersoon:
R.A. (Reinier) van der Valk,
Tel-nr: 065-1836885,
Mail: reinier@huisartsenpraktijk-bruinisse.nl

Vacature in PDF:
vacature-Bruinisse_2019

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST