Coronavirus in Nederland
Heeft u corona klachten? Ga dan NIET naar de huisarts of huisartsenpost toe maar neem TELEFONISCH contact op met de huisarts of huisartsenpost. Voor een Corona-test belt u 0800 – 1202. Voor algemene vragen over Corona belt u het landelijk informatienummer: 0800 - 1351. Lees verder >

Waarnemer gezicht in Krabbendijke, 1 of 2 dagen per week

I.v.m. zwangerschapsverlof en aansluitend vertrek van een huidige waarnemer zoeken wij een nieuwe waarnemer; aantal dagen in overleg!

De praktijk ligt in Krabbendijke tussen Goes en Bergen op Zoom, 20 minuten rijden van zowel Goes als Bergen op Zoom. Wij zijn een levendige, goed georganiseerde apotheekhoudende plattelandspraktijk onderverdeeld in 3 deel populaties, en hebben een modern en fijn gebouw.  De waarnemer werkt in een van de deelpopulaties, samen met Frank Rutten, een van de drie praktijkeigenaren. Wij maken een leuke sfeer met elkaar en zijn actief aan de huisartsopleiding. Patiënten zijn daar ook aan gewend. Op onze website vind je meer informatie, en er is een uitgebreidere praktijk profiel schets beschikbaar.

www.balanshuisartsenpraktijk.nl

Bekijk interviews Huisarts in Zeeland (6)

Praktijkgegevens

  • AdresTremel 20
    4413 HA KRABBENDIJKE

Belangstellend? Verdere vragen?  Neem dan contact op met Frank Rutten, huisarts,  tel 06-19608066. Onze collega’s en huidige vaste waarnemers kunnen eveneens meer vertellen over ons.

www.balanshuisartsenpraktijk.nl

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST