Coronavirus in Nederland
Heeft u corona klachten? Ga dan NIET naar de huisarts of huisartsenpost toe maar neem TELEFONISCH contact op met de huisarts of huisartsenpost. Voor een Corona-test belt u 0800 – 1202. Voor algemene vragen over Corona belt u het landelijk informatienummer: 0800 - 1351. Lees verder >

Huisartsenpraktijk in Zierikzee zoekt opvolging

Ben jij een enthousiaste huisarts met gevoel voor samenwerken en liefde voor het vak in de volle
omvang? En houd jij naast je werk ook nog eens van rust, ruimte, zon, zee en strand? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bekijk interviews Huisarts in Zeeland (6)

Praktijkgegevens

  • Adres:Borrendamme 10
    4301 VD Zierikzee.

Wij zijn een huisartsenpraktijk in de prachtige monumentenstad Zierikzee. De historische stad, met ruim 11.000 inwoners, is het centrum van Schouwen-Duiveland in het zonovergoten Zeeland en ligt vlakbij de mooiste stranden van Nederland maar ook op slechts drie kwartier rijden van Rotterdam of
Antwerpen. De praktijk heeft ruim 2600 patiënten bestaande uit een gemêleerde populatie met weinig verloop en is gevestigd in het ‘Medisch Centrum Borrendamme’. Dit gezondheidscentrum bestaat uit vier praktijken met eigen assistenten, POHS, patiënten op naam en een praktijkmanager. In het centrum heerst een prettige samenwerking met goede afspraken onderling en een duidelijke taakverdeling.
Binnen het centrum zijn een apotheek, POH-GGZ en enkele paramedici gevestigd. Buiten kantooruren wordt de huisartsenzorg binnen dezelfde muren geleverd door de ‘Huisartsenpost Zeeland’.
Van de vier praktijkhouders heeft één bijna de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en zou gefaseerd in ongeveer 1,5 jaar willen afbouwen. Invulling van de vacature is daarom aanvankelijk op waarneembasis.
Op termijn is het de bedoeling praktijkhouder te worden.

Heb je interesse? Stuur dan een brief met motivatie en een korte beschrijving van jezelf naar:
Job de Jonge (huisarts), Borrendamme 10, 4301 VD te Zierikzee.
Of mail naar: jjonge@zeelandnet.nl
Bij vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met 06-51507354.

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST