Coronavirus in Nederland
Heeft u corona klachten? Ga dan NIET naar de huisarts of huisartsenpost toe maar neem TELEFONISCH contact op met de huisarts of huisartsenpost. Voor een Corona-test belt u 0800 – 1202. Voor algemene vragen over Corona belt u het landelijk informatienummer: 0800 - 1351. Lees verder >

Video-animatie over het samenwerkingsconcept

SAMENWERKINGSCONCEPT GEZONDHEIDSCENTRA

Video-animatie over het samenwerkingsconcept

De aandacht voor het concept Gezondheidscentra neemt toe. En we zullen ook in deze Nieuwsflits steeds aandacht besteden aan deze nieuwe vorm van samenwerken, zodat het beeld van het samenwerkingsconcept Gezondheidscentra voor steeds meer mensen helderder wordt.

Om het concept voor de deelnemers duidelijk neer te zetten, werken we momenteel aan de realisatie van een animatie. In een korte video verbeelden en omschrijven we straks op een eenvoudige manier wat het gezondheidscentrum in zijn totaliteit behelst. Het laat zien wat het is, hoe het werkt en wat het oplevert. Zodra deze klaar is wachten we uiteraard niet lang met deze te delen. Een animatie voor de inwoners van Vlissingen is een volgende stap.

Het wil niet zeggen dat met de animatie straks ook alle vragen zijn verdwenen. Zijn er vragen of onduidelijkheden over het concept, mail die dan vooral naar onze redactie. Dit platform is er voor jullie deelnemers!

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST