De Zeeuwse Huisartsen Coöperatie is gefuseerd met PeriScaldes. Een nieuwe website is op komst!
Kijk tot die tijd op www.periscaldes.nl voor de meest recente informatie. Lees verder >

De Buurtteams

DE BUURTTEAMS
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het samenstellen van buurtteams: teams van professionals die gaan samenwerken met de gezondheidscentra in Vlissingen. Elk lid met een eigen specialisme voor de generalistische ondersteuning van de inwoners.

De buurtteams
De buurtteams werken straks proactief aan de bevordering van de vitaliteit van de inwoners in de buurten. Alles is hierbij gericht op positieve gezondheid. Via de Nieuwsflits willen we jullie informeren over het proces van de vorming van deze buurtteams en delen we wat we samen met de verschillende partners doen.
En omdat alles begint bij voorstellen, stellen we graag aan jullie voor: kwartiermakers Carmen Sjardijn en Tjalliëlle Muller.

Carmen Sjardijn

“Ik ben Carmen Sjardijn, 52 jaar en ik woon in Tilburg en Rotterdam.” “In april ben ik gestart als interim kwartiermaker buurtteams bij de gemeente Vlissingen, voor drie dagen per week en tot het einde van dit jaar.

Momenteel maak ik kennis met de stad door fysiek de buurten in te gaan. Daarnaast ontmoet ik verschillende mensen in en buiten de gemeentelijke organisatie. Als kwartiermakers participeren wij ook in het kwartiermakeroverleg Gezondheidscentra.”

“De rode draad in mijn leven is de sport en de lessen daaruit gebruik ik vaak in mijn werk als (ontwikkel)manager en facilitator. Nu ik in Vlissingen werk kan ik sporten aan het strand en werk mooi combineren. Dat is toch de leuke kant van een opdracht in het mooie Zeeland!”

Tjalliëlle Muller

“Ik ben Tjaliëlle Muller, 48 jaar en ik woon in Den Haag.”

“Op 4 mei ben ik voor drie dagen per week gestart als interim kwartiermaker buurtteams bij de gemeente Vlissingen. Vanaf 1 juli zal ik fulltime aan de slag gaan, tot het einde van dit jaar. De afgelopen drie weken heb ik mij ingelezen, een eerste fysieke kennismaking met Vlissingen gehad en kennis gemaakt met collega’s, partnerorganisaties en het netwerk. Ik sluit ook aan bij het kwartiermakeroverleg Gezondheidscentra waar ik een aantal van jullie al heb ontmoet. Op korte termijn starten we met de buurtteams.”

“Naast mijn werk de afgelopen jaren als directeur/manager in het sociaal domein, heb ik mij steeds verder verdiept in het coachen van mensen met een ontwikkelingsvraagstuk. Tot 1 juli ben ik nog werkzaam als interim adviseur/procesbegeleider bij de sociale wijkteams in de gemeente Schiedam. Ik zie er naar uit mij verder in de mooie provincie Zeeland en de stad Vlissingen te verdiepen en een bijdrage te leveren aan de buurtteams en de basisondersteuning voor inwoners die dit nodig hebben.”

Nader kennismaken?
Dat kan op www.carmensjardijn.nl en op www.jips.nu.
Contact opnemen kan via: csjardijn@vlissingen.nl, 06-13858762 tjalliellemuller@vlissingen.nl, 06-51802822

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST