De Zeeuwse Huisartsen Coöperatie is gefuseerd met PeriScaldes. Een nieuwe website is op komst!
Kijk tot die tijd op www.periscaldes.nl voor de meest recente informatie. Lees verder >

Zeeland in De Eerstelijns

Zeeland in De Eerstelijns
We worden op de voet gevolgd: vakblad De Eerstelijns besteedt in haar volgende uitgave en op het online platform aandacht aan het concept Gezondheidscentra in Vlissingen.
Wethouder zorg Albert Vader, Nathalie van Schoonhoven (zorginkoper CZ), huisartsen Mattijs Bordui en Wouter Umans en Edwin Leutscher (manager regioregie CZ ) geven  tekst en uitleg over het samenwerkingsconcept gezondheidscentra.

In het interview met hoofdredacteur Frank van Wijck, dat digitaal plaatsvond op 20 april jl., zegt huisarts Mattijs Bordui ondermeer over het concept gezondheidscentra: “We zijn veel te veel gewend problemen waarmee mensen zich presenteren monodisciplinair op te lossen. Het gevolg daarvan is dat je draaideurpatiënten krijgt. Een gezondheidsprobleem staat vaak niet op zichzelf.”

Publicatie interview
Het hele artikel verschijnt in De Eerstelijns vanaf 25 juni, online en in print. De link naar het artikel zal te zijner tijd via de Nieuwsflits ook nog gedeeld worden.
Het platform De Eerstelijns duidt het nieuws en ondersteunt de ontwikkeling van georganiseerde en geïntegreerde eerstelijnszorg in Nederland.

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST