Coronavirus in Nederland
Heeft u corona klachten? Ga dan NIET naar de huisarts of huisartsenpost toe maar neem TELEFONISCH contact op met de huisarts of huisartsenpost. Voor een Corona-test belt u 0800 – 1202. Voor algemene vragen over Corona belt u het landelijk informatienummer: 0800 - 1351. Lees verder >

Groepspraktijk De Hooge Platen in West-Zeeuws Vlaanderen zoekt (waarnemend)huisarts voor 3 dagen

Periode: per direct

Plaats: Breskens

Telefoonnummer: 06 101 47 247

Vraag:

De groepspraktijk is gelegen in West-Zeeuws Vlaanderen: een plattelandsregio gelegen nabij strand en duin. Breskens heeft een jachthaven en is gericht op toerisme. Grotere steden, binnen een straal van 40 km zijn: Terneuzen, Middelburg, Brugge en Gent.

Het team bestaat uit huisartsen, verpleegkundig specialisten, praktijkondersteuners- somatiek en GGZ, praktijkverpleegkundigen, doktersassistentes, een administratief medewerker en een praktijkmanager. Tevens opleiders voor doktersassistentes en huisartsen. Mogelijkheid om, bij interesse, na een jaar toe te treden tot de maatschap.

Interesse?
Voor meer informatie over de vacature en/of deze praktijk kunt u contact opnemen met

pballiere@hoedhoogeplaten.nl

Gezocht vaste waarnemer/ huisarts voor minimaal 2 dagen in de week

Periode:

Plaats: Hulst

Telefoonnummer: 0114-313131

Vraag:

Huisartsenpraktijk Pallion is een grote, gezellige en vooruitstrevende groepspraktijk. Binnen ons team hebben we verschillende specialisaties: waaronder oogheelkunde, dermatologie, kaderhuisarts bewegingsapparaat en echografie. Daarnaast leiden we huisartsen en doktersassistenten op. Lijkt het je wat om bij ons in het team te komen werken, neem dan contact met ons op. Dit kan door te mailen naar  communicatie@pallion.nl of te bellen met Claudia Baetsleer-van Nieulande. Dienstverband behoort tot de mogelijkheden.

Waarneming gezocht voor enkele maanden tot een jaar

Periode: flexibel vanaf heden

Plaats: Bruinisse

Telefoonnummer: 0630067847, praktijkmanager

Vraag:

Huisartsenpraktijk Bruinisse
zoekt waarneming voor enkele maanden tot een jaar

Huisartsenpraktijk Getijden 2 te Vlissingen zoekt waarneming/HIDHA voor 3-4 dagen per week per september

Periode: Per september 2021

Plaats: Vlissingen

Telefoonnummer: 06-57112812 (Wouter Umans)

Vraag:

Huisartsenpraktijk in Vlissingen zoekt waarnemer/HIDHA voor 3-4 dagen/week
Periode: vanaf september 2021
Plaats: Vlissingen
Telefoonnummer:06-57112812 (Wouter Umans, praktijkhouder)

Vraag:
De praktijk Getijden 2 heeft 3800 patiënten en is gesitueerd in een vleugel van het poliklinisch ziekenhuis ADRZ te Vlissingen. De praktijk heeft continue assistentenondersteuning (waaronder een spreekuurondersteuner), heeft meerdere praktijkondersteuners (waaronder POH-ouderen en POH-jeugd) en is NHG-geaccrediteerd.

Het liefste zoeken we iemand die de wens heeft om zich voor langere tijd aan een patiëntenpopulatie te verbinden omwille van werkplezier en continuiteit.

Bent u geïnteresseerd en wil u de mogelijkheden bespreken, aarzel dan niet contact te zoeken door te mailen naar w.umans@getijdendokters.nl.

Vacature waarneming Dokterspraktijk Clinge

Periode: Per direct

Plaats: Clinge (Zeeuws Vlaanderen)

Telefoonnummer: 0114-312361

Vraag:

Ivm opvang van zwangerschapsverlof, zijn wij per direct op zoek naar een waarnemend huisarts voor onze huisartsenpraktijk in Clinge (Zeeuws- Vlaanderen). Werkdagen en uren in overleg, ook een deel van deze periode is bespreekbaar.

Het betreft een moderne, NHG geaccrediteerde duopraktijk op het platteland, met een deel van de populatie wonend in verstedelijkt plattelandsgebied (Hulst), met POH somatiek en –GGZ ondersteuning, en goede ondersteuning van het assistententeam. De lijnen met de regionale ziekenhuizen en eerstelijns zorgaanbieders zijn kort en prettig. Er zijn goede faciliteiten aanwezig (spirometrie, ECG, CRP sneltest, etc). Kijk voor meer informatie gerust op de website https://huisartsenclinge.praktijkinfo.nl

Interesse? Neem dan contact op: telefonisch via de praktijk 0114312361, of via mail: vacatureclinge@hotmail.com.

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST