Coronavirus in Nederland
Heeft u corona klachten? Ga dan NIET naar de huisarts of huisartsenpost toe maar neem TELEFONISCH contact op met de huisarts of huisartsenpost. Voor een Corona-test belt u 0800 – 1202. Voor algemene vragen over Corona belt u het landelijk informatienummer: 0800 - 1351. Lees verder >

Locatie Walcheren

De huisartsenpost in Vlissingen is gevestigd aan de voorzijde van het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis. Deze ingang is tevens de ingang van de huisartsenpraktijk ‘Getijden 1’  (huisartsen Van Russen Groen en Roebroeck) en ‘Getijden 2’ (huisarts Umans). De huisartsenpraktijk is geopend tussen 8.00 uur en 17.00 uur.

De huisartsenpost – voor spoedzorg tijdens avond- nacht-, weekenduren of tijdens een feestdag- is geopend tussen 17.00 uur en 8.00 uur. Heeft u binnen deze tijd een arts nodig, dan belt u het telefoonnummer van de huisartsenpost bij u in de buurt. Zonder afspraak binnenlopen is niet de bedoeling, het is in uw en ons belang dat u altijd eerst belt!
Indien u nummerblokkering hebt ingesteld voor 0900 nummers, kunt u de huisartsenpost niet bereiken. Via de klantenservice van uw telefonie-aanbieder (bijv KPN) kunt u een keuze maken tussen 0900 nummers die u wel of niet wilt blokkeren, waaronder spoednummers.

Huisartsenpost, locatie Walcheren
Koudekerkseweg 86
4382 ED VLISSINGEN
tel. 0900-1985

Routebeschrijving
Vanuit de richting Middelburg:
N661 richting centrum Vlissingen, borden ‘Hospitaal’ volgen.

Vanuit de richting Koudekerke:
N660 richting centrum Vlissingen, borden ‘Hospitaal’ volgen.

Apotheek
Recepten afgegeven door de huisartsenpost kunt u ophalen bij de dienstapotheek Vlissingen/Middelburg:
Kring-apotheek Paauwenburg
Dreesstraat 2a
Vlissingen

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST