Coronavirus in Nederland
Heeft u corona klachten? Ga dan NIET naar de huisarts of huisartsenpost toe maar neem TELEFONISCH contact op met de huisarts of huisartsenpost. Voor een Corona-test belt u 0800 – 1202. Voor algemene vragen over Corona belt u het landelijk informatienummer: 0800 - 1351. Lees verder >

Locatie Walcheren

De huisartsenpost Walcheren is gevestigd in ‘het Walchers Zorgknooppunt’, Krooneveldweg 6, 4332 BL in Middelburg.

De huisartsenpost – voor spoedzorg tijdens avond- nacht-, weekenduren of tijdens een feestdag- is geopend tussen 17.00 uur en 8.00 uur. Heeft u binnen deze tijd een arts nodig, dan belt u het telefoonnummer van de huisartsenpost bij u in de buurt. Zonder afspraak binnenlopen is niet de bedoeling, het is in uw en ons belang dat u altijd eerst belt!
Dit 0900-nummer kost 10 cent per minuut met een starttik van 4,54 cent plus uw gebruikelijke belkosten.
Indien u nummerblokkering hebt ingesteld voor 0900 nummers, kunt u de huisartsenpost niet bereiken. Via de klantenservice van uw telefonie-aanbieder (bijv KPN) kunt u een keuze maken tussen 0900 nummers die u wel of niet wilt blokkeren, waaronder spoednummers.

Huisartsenpost, locatie Walcheren
Krooneveldweg 6
4332 BL MIDDELBURG
tel. 0900-1985

Apotheek
Recepten afgegeven door de huisartsenpost kunt u ophalen bij de dienstapotheek, gevestigd in hetzelfde pand als de huisartsenpost.

 

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST