Coronavirus in Nederland
Heeft u corona klachten? Ga dan NIET naar de huisarts of huisartsenpost toe maar neem TELEFONISCH contact op met de huisarts of huisartsenpost. Voor een Corona-test belt u 0800 – 1202. Voor algemene vragen over Corona belt u het landelijk informatienummer: 0800 - 1351. Lees verder >

Folders huisartsenposten in Zeeland

Organisaties en (toeristische) bedrijven kunnen folders bestellen over acute zorg op de huisartsenpost; zo kunnen zij hun gasten informeren over de werkwijze en bereikbaarheid van huisartsenposten.
De eerstvolgende levering van folders vindt eind mei 2021 plaats. Dit heeft te maken met de verhuizing van de huisartsenpost van Vlissingen naar Middelburg op 1 juni 2021.
De eerste 15 folders in het Duits, Engels en Frans zijn gratis, daarboven rekent de ZHCo de kostprijs van de folders. De Nederlandse folder kunt u tot 20 stuks gratis bestellen.

  Bedrijf*

  Naam

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Telefoonnummer

  Folders

  Ik wil graag de volgende aantallen folders van de huisartsenpost bestellen

  Nederlands:

  Duits:

  Engels:

  Frans:

  Boven de 15 exemplaren per taal (Duits, Engels, Frans) en boven de 30 exemplaren (Nederlands) wordt de kostprijs in rekening gebracht. Een factuur wordt u in dat geval toegezonden.

  (c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST