Coronavirus in Nederland
Heeft u corona klachten? Ga dan NIET naar de huisarts of huisartsenpost toe maar neem TELEFONISCH contact op met de huisarts of huisartsenpost. Voor een Corona-test belt u 0800 – 1202. Voor algemene vragen over Corona belt u het landelijk informatienummer: 0800 - 1351. Lees verder >

Vakantiedokter Walcheren

Vanaf maandag 5 juli t/m vrijdag 27 augustus 2021 opent de ‘praktijk vakantiedokter’ op de nieuwe HAP-locatie in Middelburg, in het Walchers Zorgknooppunt. In een periode van 8 weken maken 8 waarnemend huisartsen op unieke wijze kennis met de provincie door werk en vakantie te combineren; de ZHCo zorgt voor een woning voor de huisarts en diens gezin, en de huisarts werkt voor toeristen op Walcheren die huisartsenzorg nodig hebben. De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Daarnaast werken de vakantiedokters diensten op één van de huisartsenposten. Naast het werk is er uiteraard volop gelegenheid om te genieten van elkaar, het gezin en van het mooie Zeeland.

Openingstijden praktijk vakantiedokter:
maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur

Afspraak maken:
Toeristen die huisartsenzorg nodig hebben, dienen altijd telefonisch contact op te nemen om een afspraak te maken op 088-0228181.
Een afspraak maken kan op maandag t/m vrijdag vanaf 10.00 uur.

Adres praktijk vakantiedokter:
Huisartsenpost Walcheren, Het Walchers Zorgknooppunt, Krooneveldweg 6, 4332 BL Middelburg 

(c) copyright ZHCO | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST